prim_sighisoara

Siguranța copiilor, prioritară!

Siguranța copiilor, prioritară!

prim_sighisoara

Siguranța copiilor, prioritară!

Vineri, 26 iunie 2020, în prezența primarului Sighișoara Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean, a reprezentanților Serviciului tehnic din cadrul Primăriei și a conducerii  Școlii Gimnaziale  “Victor Jinga”  a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții sistem de supraveghere video a unității de învățământ.

Școala Gimnazială “Victor Jinga” a fost dotată cu un sistem de supraveghere video pentru siguranța elevilor. Municipiul Sighișoara a finanțat această investiție care a presupus instalarea a 14 camere de supraveghere interioară și exterioară a școlii, dată fiind solicitarea conducerii unității de învățământ. Sistemul de supraveghere acoperă școala și sala de sport, cuprinzând 5 camere exterioare și 9 camere interioare.

Doamna profesor Pintea Carmen, director adjunct Școala Gimnazială “Victor Jinga” a   precizat că investiția a fost realizată pentru îmbunătățirea climatului de siguranță în școală și în zona adiacentă, pentru prevenirea faptelor antisociale și a delicvenței juvenile.