prim_sighisoara

Întâlnire pentru susținerea fotbalului juvenil sighișorean

Întâlnire pentru susținerea fotbalului juvenil sighișorean

prim_sighisoara

Întâlnire pentru susținerea fotbalului juvenil sighișorean

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean a avut la sfârșitul săptămânii,  o întâlnire cu Lazăr Alexandru, antrenor secția fotbal CSM Sighișoara. Au fost discutate aspecte organizatorice, pentru noul sezon competițional și pentru susținerea sportului și sportivilor sighișoreni.

 “Sportivii  sighişoreni trebuie sprijiniți, iar dedicarea și implicarea lor pentru sportul pe care îl practică dovedește acest lucru.

Sunt ore de muncă, de eforturi şi satisfacţii, pentru sportivii sighișoreni, îndrumați de antrenori dedicați. L-am asigurat pe domnul Lazăr, la fel cum i-am asigurat și pe ceilalți antrenori și pe sportivii sighișoreni că le acordăm sprijinul nostru în activitatea lor. “ Primar Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean.

“În urma discuțiilor avute cu domnul  Primar Ovidiu Mălăncrăvean, am primit și de această dată asigurări  pentru susținerea fotbalului sighișorean și dezvoltarea acestei ramuri sportive. Am hotărât să se organizeze noi preselecții în vederea formării loturilor de juniori pentru grupele, 2008-2009 și 2010-2011. Îi invităm pe toți doritorii și iubitorii de fotbal la aceste preselecții  care vor avea loc la Stadionul Municipal  în data de 20.08.2020 la ora 18:00 pentru  grupa de vârstă 2008-2009 și în  21.08.2020  pentru grupa de vârstă 2010-2011.

Dorința noastră este de a atrage cât mai mulți tineri talentați la secția de fotbal și  a dezvolta cât mai mult fotbalul local.

Această ramură sportivă a fost înființată acum 2 ani prin susținerea domnului primar și a Primăriei, iar în acești ani sportivii sighișoreni au beneficiat de această susținere.”antrenor Lazăr Alexandru.