prim_sighisoara

Pregătiri pentru Campionatul Național de Karate ce se va desfășura în 20-23 august la Sighișoara

Pregătiri pentru Campionatul Național de Karate ce se va desfășura în 20-23 august la Sighișoara

prim_sighisoara

Pregătiri pentru Campionatul Național de Karate ce se va desfășura în 20-23 august la Sighișoara.

Primarul municipiului Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean s-a întâlnit cu Mihoc Constantin, antrenor al Clubului Sportiv Hara, pentru a stabilii detaliile organizatorice în vederea desfășurării Campionatului Național de Karate găzduit pe Stadionul Municipal Sighișoara, în perioada 20-23 august 2020.

 ,,Municipiul Sighișoara va acorda sprijinul necesar pentru organizarea acestei competiții. Am discutat cu organizatorii să fie respectate toate regulile de distanțare socială impuse de normele legale în vigoare. Campionatul va reuni participanți din întreaga țară din categoria copii, juniori, cadeți și veterani, pentru care au fost stabilite de către organizatori măsurile de prevenire iar competiția va putea fi urmărită doar online de către publicul spectactor” Primar, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

Potrivit antrenorului Mihoc Costel, încă o dată Sighișoara demonstrează că reprezintă un oraș ce promovează sportul de performanță. Pentru a treia oară orașul nostru găzduiește o importanță competiție națională - Campionatul Național de Karate, organizat de Federația Romana de Karate WUKF. Competiția va putea fi urmărită online pe Facebook la https://fb.me/LIVEFRWUKF.