Domino

Ora Pământului 2024

ORA PĂMÂNTULUI

În fiecare an, la sfârșitul lunii martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour ( Ora Pământului). Cea de-a 18-a ediție va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, la ora 20.30.

Protejarea planetei noastre este o responsabilitate comună și necesită o acțiune colectivă, așa că, de #Ora Pământului 2024 a fost lansată Banca Orelor pentru Natură, un instrument interactiv online care invită pe toată lumea, de preturindeni, nu numai să stingă luminile în mod simbolic, ci și să dedice 60 de minute pentru a face un bine planetei!

Împreună, putem transforma o singură Oră a Pământului în mii și milioane de acțiuni de impact pentru casă noastră comună!

Pentru a marca #Ora Pământului 2024, sâmbătă, 23 martie 2024, la ora 20.30, în Piața Cetății va avea loc un Recital muzical susținut de: Corul Colegiului ”Mircea Eliade”, Corul Școlii Gimnaziale ”Radu Popa” și de Corul Școlii Gimnaziale ”Zaharia Boiu”.

 

 

                                                                                                                                                    Primar,

                                                                                                                                              Ioan-Iulian SÎRBU