prim_sighisoara

Întâlnire cu directorii unităților de învățământ sighișorene

Întâlnire cu directorii unităților de învățământ sighișorene

prim_sighisoara

Întâlnire cu directorii unităților de învățământ sighișorene

În perspectiva revenirii elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a la cursurile de pregătire și a desfășurării examenelor școlare, primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a organizat astăzi o ședință operartivă cu directorii școlilor și liceelor sighișorene  pentru a se asigura că sunt respectate măsurile de igienă și școlile sunt pregătite să primească, la începutul lunii iunie, elevii claselor terminale (gimnaziu și liceu), în condiții de siguranță.

“În unitățile de învățământ sighișorene s-a realizat dezinfecția spațiilor. Ne-am asigurat că sunt disponibile, pentru absolvenți și personalul supraveghetor, măștile de protecție, că sunt îndeplinite condițiile și asigurate circuitele  conform deciziilor  impuse de Ministerul Educației și Cercetării și de Ministerul Sănătății.

Elevii, personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic au fost informați despre normele de prevenire și combatere a infectării cu SARS-CoV-2, sprijinim unitățile de învățământ și sperăm că întreg procesul educativ se va desfășura în condiții de siguranță sanitară, evitând orice risc de îmbolnăvire.“ primar Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.