Domino

INFORMARE – PUBLICĂ

Conform anexei 1b din Ordinul nr. 1.044/27.10.2005

Emisă de către MMGA

 

               Această informare este efectuată de MUNICIPIUL SIGHISOARA, cu sediul in municipiul Sighișoara, Piața Muzeului, nr. 7, județul Mureș, telefon 0265/771280, ce intenţionează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Mureș, aviz de gospodărire a apelor pentru „Reabilitare pod nr. 1 peste raul Tarnava Mare din municipiul Sighisoara”, amplasat în municipiul Sighișoara, județul Mureș.

               Această investiție este o lucrare de reabilitare a unui pod existent pe strada Gheorghe Lazăr, la intersecția cu strada Consiliul Europei (E60).

               Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

               Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa sus menționată.

               Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului MUNICIPIUL SIGHISOARA, telefon 0265/771280 sau la adresa mai sus mentionată.